KOM I PRAKTIK HOS OS

HAR DU LYST TIL AT ARBEJDE MED KULTUR OG EVENTAFVIKLING?
Vi søger lige nu en dygtig praktikant, der har lyst til at være med til planlægningen og afviklingen af den internationale showcase og festival DANISH+, der afholdes 4.-6. maj 2020 i Aarhus.

 

DANISH+ er en international showcase for dansk børne- og ungdomsteater. Festivalen henvender sig hovedsageligt mod udenlandske opkøbere, der kommer til Aarhus for at se, opleve og investere i danske forestillinger til festivaler, teatre og kulturhuse verden over, men en del af festivalen er også åben for offentligheden.

 

Festivalen arrangeres af Teatret Gruppe 38, hvor festivalsekretariatet også har kontor. Her vil du i tæt samarbejde med festivalens projektleder og teatrets øvrige personale komme helt tæt på planlægningen og afviklingen af den forestående festival.

 

Som festivalpraktikant kommer du til at arbejde med en lang række af afvekslende opgaver, der giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor PR, kommunikation og kultur- og eventafvikling. Du bliver samtidig en del af et internationalt miljø og får en unik mulighed for at etablere et netværk på tværs af kulturlivet i Aarhus.

 

HVEM ER DU?

Din baggrund er ikke det altafgørende. Til gengæld forventer vi, at du brænder for kultur – og har du kompetencer indenfor PR og markedsføring vil dette være til din fordel, da en del af opgaverne ville ligge herunder.

 

Derudover regner vi selvfølgelig med, at du er positiv, ansvarsbevidst, fleksibel og som minimum taler og skriver engelsk ubesværet. Og så trives du meget gerne med at være en del af et team, der løfter i flok.

 

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være indenfor PR og kommunikation samt diverse koordinerende og praktiske funktioner, der løses i et tæt samarbejde med festivalens producent. Opgaverne vil bl.a. være:

  • Opdatering af WEB

  • Produktion af indhold til SO-ME (FB, twitter, LinkedIn)

  • Nyhedsbreve

  • Udarbejdelse af pressemeddelelser

  • Udarbejdelse af programbog

  • Diverse koordinerende og praktiske funktioner i forbindelse med afviklingen

  • Motiverende arbejde i forhold til festivalens frivillige

  • Diverse ad hoc

 

HVORNÅR HAR VI BRUG FOR DIG?

Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til din uddannelse, men ser gerne at du kan være tilknyttet fra 1. januar/februar – ca. 15. maj 2020.

 

HVORDAN SØGER DU?

Send en ansøgning – max 1 A4 side – samt CV til producer Malene Cathrine Pedersen på info@danishplus.dk. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkomne til at kontakte os på ovenstående mail. Vi glæder os til at høre fra dig!

c/o Teatret Gruppe 38
Irma Pedersens Gade 222
DK-8000 Aarhus C

Tel: +45 8613 5311

info@danishplus.dk

© 2019 by Teatret Gruppe 38

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Supported by: