top of page
VOLUNTEERS
DSC_0919.jpg

KOM OG VÆR FRIVILLIG PÅ DANISH+

DANISH+ er en kombineret festival og showcase, der præsenterer noget af det bedste af dansk scenekunst for børn og unge. Det sker den 4.- 6. maj 2020 hvor internationale fagfolk fra festivaler, kulturhuse og teatre fra hele verden besøger Aarhus for at opleve dansk scenekunst. I løbet af de tre dage, vil 12 forestillinger blive præsenteret rundt omkring på byens scener – for de internationale gæster og for det aarhusianske publikum.

DET BLIVER ET TÆTPAKKET PROGRAM, DER SKAL AFVIKLES OG DET ER HER, VI FÅR BRUG FOR DIN HJÆLP!

Fariplay2-web.jpg

HVEM SØGER VI

ALLE DER GERNE VIL OPLEVE TRE SPÆNDENDE DAGE FYLDT MED TEATER OG SCENEKUNST, SAMMEN MED ET STÆRKT FRIVILLIGT TEAM!

Vi får bl.a. brug for frivillige hænder til både opsætning og nedtagning af forestillinger, åbningsreception, festivalcafé, billetsalg, publikumspleje m.m. Vi har brug for frivillige i tidsrummet 7.00 til ca. 24.00 de fleste dage, men en vagt vil dog højst vare omkring de 6-8 timer (evt. fordelt over flere dage).

Vi søger frivillige, der:  

  • Har en udadvendt og positiv tilgang til nye mennesker

  • Kan afsætte min. 8 timer mellem d. 4.- 6. maj 2020

  • Kan holde til at løfte og bære, hvis man gerne vil hjælpe de enkelte teatre (ikke et krav – det afhænger af hvilken slags vagt, du får)

 

Du får:

  • Mulighed for at blive en del af et lille eksklusivt fællesskab af frivillige, som vil blive kontaktet i forbindelse med fremtidige arrangementer.

  • Mulighed for at opleve en masse fantastiske scenekunstoplevelser. Der er fri entré til alle festivalens forestillinger, så frem der er plads.

  • Invitation til den officielle åbning på Teatret Gruppe 38, med forestillingen ”Tænk hvis man havde en rejsegrammofon” og efterfølgende reception.

  • Mulighed for at skabe dig et netværk i den danske scenekunstbranche.

BlackBoxDanceCompany_NoSex_invite.jpg

HVORDAN GØR JEG

Hvis du er interesseret i at blive en del af dette lille, men kompetente team til DANISH+ 2020, så send en mail, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvilke slags opgaver du kunne være interesseret, til Babette McPhillips, bm@gruppe38.dk gerne så hurtigt som muligt. 

bottom of page